AUTO KUĆA RD - RAKA BOŠISTA LJIG - Servis vozila

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Kontakt:
Tel:063/325-319 i 065/3325-319
e-mail: autokuca@verat.net

U servisu se vrši demontaža pumpi visokog pritiska, dizni sa vozila, kamiona, traktora,takođe se vrši i montaža uz podešavanje rada motora uz odgovarajuću opremu i koriste se odgovarajući alati za kontrolu zategnutosti kaiša i ugla ubrizgavanja.Zamena ulja i ostalih mehaničarskih usluga, popravka trapa kočnica i generalnih popravki motora.

U servisu obavljamo pregled, dijagnostiku i popravku automehanike. Naš tim mehaničara vrši elektronsku dijagnostiku i u najkraćem roku otklanja kvar, uz ugradnju delova koji klijentima stoje na raspolaganju , uz proizvođačku garanciju.

Ipak, ono što možemo reći na osnovu iskustva, da je često za ispravnost vozila najbitnije REDOVNO održavanje.Da bi auto pravilno funkcionisao, imao duži životni vek, da bi izbegli nepredvidive popravke i na kraju održali vrednost automobila prilikom prodaje, proizvođači su definisali određene servisne intervale. Pod tim servisnim intervalima podrazumevamo:

  • Zamenu filtera i ulja, na preporučenoj kilometraži (najčešće 10.000km)
  • Redovnu proveru tečnosti (antifriz, koč.tečnost, ulje u menjaču…)
  • Provera kočionog sistema (zamena potrošenih disk pločica, paknova, kočionih diskova, kočionih cilindara, sajle ručne...)
  • Veliki servis (zamena svih kaiševa, španera i vodene pume) na određen broj pređenih km (prva zamena od 90.000-120.000km, druga 60.000-90 000km, u zavisnosti od modela automobila i preporuke proizvođača)
  • Čišćenje dizni, klapne, AGR ventila (čest uzrok loših performansi, slabije vuče, problema sa paljenjem, a najčešće posledica lošeg kvaliteta goriva na našem tržištu
  •  
  • e
 Cheap Jerseys Usa